Hinnastoesimerkkejä


Allaolevasta listasta näet hintaesimerkkejä hää- ja vihkikuvauksista. Kysy tarjousta juuri teidän hääpaketista yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse: info@ekakuva.fi.

Hääpotretit


240€

Hinnat alkaen
Hääpotretit studiossa 190 €, miljöössä 240 €

Hääpotretit + vihkitilaisuus


440€

Muotokuvat miljöössä ja vihkitilaisuuden valokuvaus.

Wedding 1


680€

Hääpotretit miljöössä
Vihkitilaisuuden valokuvaus
Hääjuhlan valokuvaus kahden tunnin ajan.

Wedding 2


820€

Hääpotretit miljöössä
Vihkitilaisuuden valokuvaus
Hääjuhlan valokuvaus neljän tunnin ajan.

Koko päivän valokuvaus


1150€

Valmisteluiden valokuvaus
Hääpotretit miljöössä
Vihkitilaisuuden valokuvauksen
Hääjuhlan valokuvauksen klo 22 asti.

FAQ

Miten toimin valokuvaajana häissä?

Olen käytettävissä koko hääpäiväsi ajan. Olen valokuvannut useita häitä & tapahtumia ja pystynkin kertomaan jo etukäteen hiukan juhlien kulusta. Muotokuvissa pyrin selvittämään paikat etukäteen ja suurehko osa suosituista juhla-paikoista on minulle jo etukäteen tuttuja. Valokuvaajana osaan toimia joko vähän sivummalta tai sitten olen osana vieraita jolloin valokuvaajana olen helpommin lähestyttävissä. Muotokuvissa osaan ohjata malleja jotta saadaan visioiden mukainen paras mahdollinen muotokuva aikaiseksi.

Missä toimin ja matkustatko juhlapaikalle?

Asun Turussa, mutta karavaanarina minun on helpohko liikkua ympäri Suomea ja eurooppaa. Pyrin aina valitsemaan kustannustehokkaan ja mahdollisimman ekologisen kulkuvälineen käyttööni. Matka- ja majoituskuluista sovitaan erikseen.

Milloin saamme valokuvamme?

Saat linkin galleriaan viimeistään kolmen viikon kuluttua valokuvauksesta. Yleensä jo muutamissa päivissä. Ensimmäisen linkin kautta voit katsella kuvia ja laskusuorituksen jälkeen voit ladata kuvat käyttöösi.

Montako kuvaa juhlista tulee?

8 Tunnin valokuvauksesta tulee yleensä 400-600 käsiteltyä kuvaa. Osan muotokuvista käsittelen ja muokkaan "FineArt" tyyliseksi ja laitan näistä muokatut kuvat erilliseen "hakemistoon" gallerian alle. Hääkuvaajana panosta enemmän laatuun määrän sijaan.

Oletko valmis aloittamaan?