Tietoja minusta


Miten IT-alalta päätyy valokuvaajaksi?

Valokuvaus on ollut vahvasti mukanani koko aikuisiän harrastuksen muodossa. Ensimmäiset ammattimaiset asiakastapahtumat tuli heitettyä tapahtumakuvauksissa. Sieltä saadun kokemusten sekä ystävien rohkaisemana rekisteröin oman Y-tunnuksen ja näistä matkani kohti hääkuvajaa lähti.


Valokuvausta opiskelin isolla kädellä mm. Muurlan Opistossa jossa oma visuaalinen identiteettini sai selkeän potkun oikeaan suuntaan. Hääkuvaajana pääsin testaamaan kynsiäni jo ensimmäisenä opiskeluvuotenani ja innostuin hääkuvaamisesta toden teolla.

Syvensin jo Muurlassa opiskeltua valokuvausosaamista mm. Jared Platt, Aaron Nace, Chirs Knight, Marcus Bell sekä Alex Aallon seminaareissa ja kursseilla. Itse valokuvaajana opin koko ajan uutta enkä usko koskaan olevani "valmis" kuvaaja.


Ota yhteyttä ja kysy tarjousta: 0442140055, info@ekakuva.fi tai verkko-lomakkeella.Palaute

Palaute

“Kuvaus Petrin kanssa oli todella rentoa ja leppoisaa. Mikä oli itselle ihanaa kun toinen ohjasi, eli tilanteessa ja edettiin rennosti. Kuvausten aikana oli naurua ja hyvää huumoria, juuri sitä mitä jännässä hetkessä voi toivoa. Oli ilo saada tänään postissa albumi, kiitos tuhannesti! Se ja kuvat ovat upeita! Oli mukavaa kun ei tarvinnut miettiä sairastumisia tai muista äkillisiä muuttuvia tilanteita, kun teillä oli kaikki niin hyvin hoidossa. Kiitos kun olit mukana taltioimassa meidän päivän.”

—Jenni

Follow me on Instagram


@ekakuva.fi